vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

vrijstaand wonen vanaf

€ 245.000,-

 

hoogwaardig bouwen tegen lage prijzen

 

Hebt u een stuk grond op het oog? Bent u de eigenaar van een bouwkavel? Met Wens & Co bouwt u een eigentijdse en duurzame woning tegen een scherpe prijs. U bent zeker van traditionele kwaliteit, herkenbaar aan materialen als baksteen, massief hout en gebakken pannen. Géén ‘bouwpakket uit een catalogus’, maar een woning die door ervaren vakmensen is gebouwd en afgewerkt. Als u uw woning van Wens & Co ooit verkoopt, zal de bouwkwaliteit nog steeds in het oog springen.​​​

 

Sneller en voordeliger bouwen
door onze basisontwerpen


U hebt geen architect en constructeur meer nodig. Dat scheelt veel tijd en geld. Hebt u een prijs nodig om uw mogelijkheden in te schatten of uw financieringsaanvraag compleet te maken? Stel online uw woning samen en u krijgt direct een gedetailleerde offerte. Omdat alle basisontwerpen al zijn uitgewerkt, besparen we veel tijd tijdens werkvoorbereiding en bouw. Dat is voordeel voor u.

Initiatiefnemers Jaap Bettink en Tonnie van den Brink


Jaap heeft al sinds 2005 zijn eigen bouwbedrijf. Hij realiseerde menig woonhuis, van eenvoudige eengezinswoning tot exclusieve villa. Hij houdt van topkwaliteit en bouwt met gezond perfectionisme. Tonnie begeleidt al bijna even lang bouwprojecten. Als bouwkundige tekent hij voor het traject van vergunningaanvraag en planning tot begeleiding en oplevering.

Géén prijsvechter maar hoge kwaliteit voor iedereen


Wie bouwt tegen de allerlaagste prijs, kan ook kwaliteit niet altijd garanderen. Wens & Co wil juist hoogwaardig gebouwde woningen voor iedereen betaalbaar maken door de praktijk constant te vergelijken met de theorie op de tekentafel. Bereken met onze configurator meteen de prijs van uw favoriete woning!

Zeker met Woningborg


Wens&Co is een betrouwbaar bedrijf wat staat voor kwaliteit, als extra zekerheid hierin kunnen we woningen bouwen onder Woningborg certificering. Hiermee wordt uw project door deze organisatie in het voortraject gescreend om bouwtechnische problemen op voorhand te voorkomen, tevens wordt elk bouwproject door bouwtechnici van deze organisatie bezocht en gecontroleerd. Ten slotte staat Woningborg garant dat de woning wordt afgebouwd conform afspraken en waarborgt de garanties op het bouwwerk mocht er ooit iets met de bedrijfsvoering van Wens&co veranderen of onverhoopt misgaan. Dit geeft u een extra zekerheid tijdens de bouw tot in lengte van jaren na oplevering.

wens&co, een flexibel én
​​​​​​​stabiel bouwbedrijf